AcasăAutoAnvelopele de iarna Goodyear, tehnologie sigura pentru sezonul rece

Anvelopele de iarna Goodyear, tehnologie sigura pentru sezonul rece

Conditiile de iarna pentru soferi si automobile reprezinta adevarate provocari. Fie ca este vorba despre zapada, polei, ceata sau umiditate excesiva, orice conducator auto doreste sa aiba un control cat mai bun asupra masinii. In acest sens, stabilitatea si aderenta cauciucurilor pe carosabil sunt factori deosebit de importanti in ceea ce priveste siguranta la volan. 

Cu anvelope de iarna Goodyear, eficacitatea franarii si controlul autoturismului pe sosea se imbunatatesc substantial. Investind in anvelope de calitate pentru sezonul rece, soferii investesc de fapt in propria siguranta si in siguranta pasagerilor masinii, dar si a celorlalti participanti la trafic.

Tehnologia Goodyear produce anvelope din ce in ce mai sigure

Tehnica evolueaza permanent, la fel si performantele masinilor si, odata cu ele, exigentele soferilor. Din 1898, compania americana Goodyear Tire & Rubber, cu sediul in Akron, Ohio, a tinut pasul cu vremurile, producand anual anvelope imbunatatite pentru autoturisme, camioane comerciale, camioane usoare, motociclete, SUV-uri, masini de curse, avioane, utilaje agricole si masini grele de tractare a pamantului. 

Cele mai citite articole

Compania este orientata catre imbunatatirea constanta a performantelor anvelopelor in materie de aderenta, de consum de combustibil si de nivel de zgomot. Anvelopele de iarna Goodyear au un indice de aderenta bun (nivel B, C, D), un indice convenabil de consum (nivel C, D) și sunt silențioase. 

Amprenta mare si tractiune buna la temperaturi scazute

Anvelopele de iarna Goodyear au un profil asimetric, datorita caruia se realizeaza o prindere buna pe orice suprafata, indiferent de conditiile meteo. Sunt prevazute cu o nervura centrala continua, care le mareste stabilitatea in linie dreapta. Au o buna aderenta pe gheata, o amprenta mare datorita compusului de silica cu ajutorul caruia se obtine o tractiune buna chiar si la temperaturi scazute. Canelurile hidrodinamice ale anvelopelor de iarna inlatura eficient apa, aducand soferului avantajul unei manevrari sigure si a unei franari controlate a masinii pe suprafete alunecoase. 

Stabilitatea in viraje este asigurata de umerii rigizi ai acestor cauciucuri. Dotate cu nervuri 3D, de tip waffle, foarte dense, anvelopele asigura all seasons o tractiune pe gheata si pe zapada mai buna superioara produselor concurente din aceeasi gama.  

Pregatirea masinii pentru sezonul rece implica si achizitia de anvelope de calitate garantata de un producator de traditie precum Goodyear, care implementeaza permanent noi tehnologii pentru a creste siguranta si stabilitatea automobilelor pe carosabil in conditii de iarna. 

Cele mai citite articole

Recomandari