AcasăDiverseCare sunt rechizitele scolare indispensabile la inceput de an scolar?

Care sunt rechizitele scolare indispensabile la inceput de an scolar?

Parintii trebuie sa se pregateasca din timp pentru inceperea noului an scolar, sa aleaga rechizitele scolare indispensabile. Care sunt acestea?

Caietele

Caietele reprezinta cele mai importante rechizite scolare si copilul va avea nevoie de 1-2 pentru fiecare materie. Cu linii sau cu patratele, tip 1 sau tip 2, cu sau fara spirala si de diferite dimensiuni. Acestea sunt rechizite esentiale care se afla zi de zi in ghiozdan. Va sfatuim sa le cumparati in seturi, pentru a beneficia de cele mai bune preturi.

Penarul

Iata un alt obiect care il insoteste zi de zi pe copil la scoala. Pentru a depozita diferitele instrumente de scris si nu numai, un penar este indispensabil. Va sfatuim sa lasati copiii sa aleaga penarul. Astfel, inceperea anului scolar se poate transforma intr-o veritabila placere.

Stiloul

Stiloul este folosit pe post de instrument de scris de scolarii aflati la inceput de drum, din clasele primare. Parintii trebuie sa aiba in vedere achizitionarea unui stilou de calitate, cu un design placut.

Cariocile

Fie pentru colorat sau pur si simplu pentru a decora foi, caiete sau agende, nu uitati sa cumparati carioci pentru noul an scolar. 

Creioanele colorate

Cele mai citite articole

La fel ca si cariocile, si creioanele colorate ar trebui sa faca parte din rechizitele esentiale pentru inceperea unui nou an scolar! Luati in considerare, de asemenea, cumpararea de creioane grafice care sunt de asemenea folosite zilnic.

Ascutitoarea 

Pentru a profita de creioane mereu ascutite si pentru a le putea reutiliza in orice moment, in penarul copilului trebuie sa se regaseasca minim o ascutitoare. Nu exista nimic mai bun decat un creion ascutit pentru a face liniile, desenele si colorarea mai precise!

Radiera 

A gresi este omeneste, dar este important sa stii cum sa corectezi! Pentru a sterge liniile si inscriptiile facute cu creioane gri sau colorate, radierele sunt perfecte. 

Foarfeca

Pentru a decupa tot felul de foi si documente, trebuie sa aveti si o pereche de foarfece. Pentru copiii mai mici, foarfecele cu varf rotund sunt cele mai bune pentru a evita ranile.

Lipici

Acesta este, de asemenea, esential pentru lipirea foilor si pentru tot felul de activitati manuale la scoala. Un lipici alb, solid, este perfect pentru uz scolar.

Cu putina organizare, inceputul unui nou an poate deveni mai putin solicitant, asa ca tine cont de acest ghid si vei reduce cu siguranta timpul investit si energia consumata!

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari