AcasăDiverseCe produse pirotehnice poti alege pentru petrecerea de botez a micutului tau? 

Ce produse pirotehnice poti alege pentru petrecerea de botez a micutului tau? 

Aparitia unui copil in viata de familie este unul dintre cele mai importante momente, care ar trebui sarbatorit, dupa preferintele fiecarei familii. In mod traditional, in Romania, crestinarea nou-nascutului este urmata de o petrecere de pomina, fie numai cu membrii familiei, fie cu toti prietenii si cunoscutii. 

Cei care isi doresc sa faca din aceasta petrecere una unica si de neuitat, pot include in programul acesteia si spectacole cu produse pirotehnice. Nu este insa vorba numai despre clasicele artificii, ci gama de produse pirotehnice este una mai diversificata. Astfel ca cei care doresc sa aiba un astfel de spectacol la petrecerea de botez a copilului lor pot alege din urmatoarele variante: 

Confetti 

Una dintre modalitatile prin care pot fi marcate momentele importante din cadrul unei petreceri este cu ajutorul coloratelor confetti. Tinand cont ca este vorba despre o petrecere de botez, posibilitate ca printre participanti sa se afle si copii este foarte mare, acestia fiind cei mai incantati de un astfel de spectacol. Nici adultii insa nu vor putea ignora un moment inedit, in care hartii colorate sau metalizate sa fie lansate intr-o ploaie si pe note muzicale. 

Baloane de sapun 

Cele mai citite articole

Un alt tip de spectacol, care ii va incanta pe copii si adulti deopotriva, este cel cu baloane de sapun. Un dispozitiv care poate genera pana la 6000 de baloane de sapun/ minut va crea o atmosfera magica, potrivita pentru botezul unui bebelus. In plus, baloanele pot fi simple sau umplute cu fum, pentru a crea o atmosfera unica. 

Artificii de zi 

O petrecere de botez organizata pe timpul zilei poate fi considerata, uneori, plictisitoare, deoarece spectacolele nu au acelasi farmec precum seara, iar despre un foc de artificii nici nu poate fi vorba. 

In realitate insa o astfel de petrecere poate fi cu adevarat unica, mai ales daca are in program si un foc de artificii de zi. Aceste produse pirotehnice sunt lansate in aer si produc atat explozii de sunet, dar mai ales imprastie fum colorat, care va fascina toti invitatii de la nunta, indiferent de varsta.  

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari