AcasăSanatateCum te poti bucura de beneficiile fructelor de aronia si catina in...

Cum te poti bucura de beneficiile fructelor de aronia si catina in acelasi timp? 

Despre catina se stie deja de mult timp cat de benefica este pentru sanatate, aceasta fiind folosita in special pentru stimularea sistemului imunitar. In schimb, fructele de aronia au inceput sa fie tot mai cunoscute pe meleagurile romanesti abia in ultimii ani, acest lucru datorandu-se numeroaselor beneficii pe care acestea le au pentru sanatate. 

Cu toate ca gustul acrisor, care este specific ambelor superfructe, le face sa fie dificil de consumat in stare cruda, exista numeroase modalitati prin care acestea pot fi introduse in alimentatie, de la integrarea acestora in diverse retete de prajituri si smoothie-uri, pana la dulceata, ceai, comprimate sau chiar suc natural, presat la rece, astfel incat sa nu se piarda proprietatile acestora. 

In plus, exista posibilitatea ca oamenii sa se bucure de beneficiile catinei si aroniei in acelasi timp, daca aleg sa consume sucul ecologic presat la rece, pe care il pot achizitiona de la https://aronia-charlottenburg.ro/produs/suc-aronia-si-catina-3l-eco/

De ce si cum poate fi consumat sucul de aronia si catina?

Cele mai citite articole

Este important de precizat ca sucul de aronia si catina ar trebui consumat conform indicatiilor medicului sau celor existente pe cutie, pentru a se putea beneficia la maximum de proprietatile acestuia. Se recomanda sa se consume aproximativ 100ml de suc zilnic – pentru adulti – in cure de 3-6 luni. De asemenea, chiar si copiii cu varsta de peste un an pot consuma un astfel de suc, cantitatea indicata fiind de 1ml/ kg corp. 

Motivul pentru care toti oamenii ar trebui sa includa in alimentatia lor un astfel de suc este faptul ca, pe langa gustul placut – mai ales ca poate fi si diluat sau indulcit – acesta are si foarte multe beneficii pentru sanatate. 

De exemplu, atat catina, cat si aronia, au un continut foarte mare de vitamina C, care le face sa fie un suport important pentru sistemul imunitar. Tocmai de aceea este si recomandat copiilor, al caror imunitate este in plin proces de formare. 

De asemenea, sucul de aronia si catina contine si o cantitate mare de caroten, precum si foarte multe minerale, vitamine – inclusiv intregul complex de vitamine B – acizi grasi polinesaturati si alte substante nutritive. 

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari