AcasăDiverseDe ce sa alegi cafeaua boabe in locul celei macinate?

De ce sa alegi cafeaua boabe in locul celei macinate?

Pentru multi dintre consumatori, cafeaua a devenit un ritual bine respectat atat pentru un inceput optim, plin de energie al zilei, cat si pentru pauzele de rasfat. Tendintele inregistreaza o scadere in ceea ce priveste cafeaua instant si o preferinta in crestere pentru cafea boabe. Sunt cateva beneficii demne de luat in considerare de catre iubitorii de cafea, atunci cand opteaza o cafea buna sub forma de boabe.

3 avantaje ale cafelei boabe

Se spune ca un bautor adevarat de cafea nu trebuie sa se multumeasca nici cu o cafea instant, dar nici cu o cafea deja macinata. Cunoscatorii stiu despre ce este vorba si oricine poate alege varianta cafelei boabe, daca doreste experienta unei bauturi deosebite, fie ca aceasta se prepara in propria locuinta, fie ca este pregatita intr-o local, pentru clientii acestuia. Exista 3 beneficii care fac incomparabila o cafea proaspat macinata cu orice alt mod de preparare a cafelei deja rasnite.

Boabele pastreaza aroma intacta a cafelei

Aroma inconfundabila si intensa in momentul macinarii cafelei, indiferent unde se realizeaza procesul, anticipeaza momentul unic al consumarii unei bauturi de cea mai buna calitate. Daca este preparata acasa, cu siguranta vor sti toti vecinii si nu zgomotul va fi responsabil, ci mirosul irezistibil. Pentru un bar sau cafenea, aroma cafelei proaspat rasnite va fi amprenta olfactiva a localului si va atrage clientii bautori de cafea.

Asigura un ritual unic al prepararii cafelei

Cele mai citite articole

Cafeaua reprezinta pentru unele persoane un adevarat ritual, care implica nu numai consumul acesteia, dar si pregatirea. Respectul pentru bautura amara, care revigoreaza spiritul si trupul, se manifesta si in grija cu care este preparata. O prima etapa speciala este macinarea cafelei.

Cafeaua se mentine proaspata mai mult timp

In timp ce aroma cafelei macinate depinde de durata intre procesul macinarii si momentul prepararii, cafeaua boabe se mentine mult mai mult timp proaspata si aromata. Boabele prajite conserva perfect taria si aroma cafelei, iar utilizatorul se poate bucura mult mai multa vreme de o cafea tare si intens parfumata. 

Cafeaua boabe este preferata de iubitorii de cafea din intreaga lume pentru calitatile sale deosebite, pentru persistenta in timp si aroma inconfundabila, care fac ca ritualul prepararii sa constituie o placere la fel de puternic resimtita ca si consumul licorii energizante. In boabele de cafea, cunoscatorii pot experimenta profund si intens nuantele gustului si aromele diferitelor soiuri.

Cele mai citite articole

Recomandari