AcasăTimp LiberDe ce sa vizitezi Dubai? Activitati in Dubai

De ce sa vizitezi Dubai? Activitati in Dubai

Dubai este locul perfect pentru o vacanta in familie. De la plajele sublime, la activitatile palpitante ale Aquaventure Water Park, Dubai este destinatia de vacanta care va incanta intreaga familie. Exista nenumarate magazine aici si Mall of the Emirates are chiar si o partie de schi si snowboard. Iar pentru familiile insetate de aventura, ofera copiilor posibilitatea de a face alpinism, inota cu delfinii  sau sarituri cu parasuta sau de ce sa nu ia un zbor cu un balon cu aer cald, elicopter sau hidroavion in Dubai. 

Combina acest lucru cu bucataria multiculturala si ieftina si sigur vei avea un sejur Dubai unic si de neuitat!

Cumparaturi

Emiratele Arabe sunt pline de galerii comerciale, fiecare oferind o experienta si o tema diferita. Datorita dimensiunilor lor, arhitecturii lor de avangarda, gamei largi de magazine de designer si diversitatii produselor pe care le ofera, de la haute couture pana la cele mai noi gadgeturi la moda, precum si alegerea nelimitata de restaurante si cafenele, din toate aceste motive, vizitatorii puteau petrece toata ziua acolo.

Alaturi de aceasta, exista piete traditionale, numite si souk-uri. Restaurate pentru a satisface nevoile actuale, soukurile din Dubai si-au pastrat arhitectura istorica. Caracterul lor si produsele pe care le ofera pot varia, dar toate sunt conduse de forfota comerciala si inradacinate intr-o traditie puternica, veche de secole.

In plus, in ianuarie/februarie, Dubai gazduieste Dubai Shopping Festival  (DSF), un festival anual de vanzari punctat de nenumarate evenimente si care are loc in tot orasul. Este echivalentul de iarna al festivalului Dubai Summer Surprises, care are loc si in fiecare an vara.

Evenimente si festivaluri 

Cele mai citite articole

Evenimentele, multe si variate, sunt o parte importanta a divertismentului din Dubai, indiferent de perioada a anului, turistii aleg sa viziteze orasul. Fie ca sunt campionate de golf sau tenis, fie curse de cai, evenimentele sportive sunt foarte placute de urmarit si garanteaza o atmosfera stimulata. De asemenea, sunt organizate concerte si festivaluri care reunesc artisti, trupe si muzicieni internationali.

Dubai Shopping Festival (DSF) a jucat un rol esential in a oferi Dubaiului reputatia de care se bucura astazi in intreaga lume. Astazi, DSF este un eveniment global de prim rang, care continua sa inoveze pentru a oferi cele mai bune cumparaturi, chilipiruri si divertisment de familie.

In fiecare an, atrage spectacole de talie mondiala in Dubai, majoritatea fiind reprezentate pentru prima data in Orientul Mijlociu. DSF ofera, de asemenea, cele mai recente puncte fierbinti si atractii, simboluri ale popularitatii in crestere a Dubaiului.

Surprize de vara din Dubai

Dubai Summer Surprises este echivalentul de vara al Dubai Shopping Festival. Timp de zece saptamani, multe centre comerciale gazduiesc evenimente speciale cu teme care se schimba saptamanal. Acest festival anual a fost lansat in vara anului 1998 de guvern pentru a promova Dubai ca destinatie de vacanta de familie in regiune. Axat pe distractie, cunoastere si distractie pentru copii in timpul vacantei de vara, atrage familiile an de an.

Si asta nu este tot, Dubai gazduieste si competitii sportive de renume international. 

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari