AcasăTehnologieiPhone 12 Pro Max:  Care sunt caracteristicile avansate ale modelului?

iPhone 12 Pro Max:  Care sunt caracteristicile avansate ale modelului?

Lansat în octombrie 2020, iPhone 12 Pro Max este cel mai mare și mai avansat smartphone din seria iPhone 12. Acesta aduce o serie de îmbunătățiri tehnologice față de predecesorii săi, care îl fac unul dintre cele mai bune dispozitive de pe piață în prezent. În acest articol, vom explora caracteristicile și specificațiile impresionante ale iPhone 12 Pro Max și vom vedea de ce acesta este o alegere ideală pentru utilizatorii avansați.

Care sunt caracteristicile avansate la  iPhone 12 Pro Max? 

Design și dimensiuni

iPhone 12 Pro Max are un design modern și elegant, cu o carcasă din sticlă și o ramă din oțel inoxidabil. Acesta are dimensiunile de 160.8 x 78.1 x 7.7 mm și o greutate de 228 grame, ceea ce îl face destul de mare și greu, dar în același timp și foarte solid și rezistent.

Ecran

Acest smartphone dispune de un ecran Super Retina XDR OLED de 6.7 inch, cu o rezoluție de 2778 x 1284 pixeli și o densitate de pixeli de 458 ppi. Ecranul este protejat de sticlă Ceramic Shield, care este de patru ori mai rezistent la zgârieturi decât sticla obișnuită.

Procesor și memorie

iPhone 12 Pro Max dispune de un procesor A14 Bionic, cel mai puternic procesor de smartphone de pe piață în prezent. Acesta are o memorie RAM de 6 GB și o capacitate de stocare internă de până la 512 GB, ceea ce îți permite să stochezi o mulțime de fotografii, clipuri video și alte fișiere multimedia.

Camere

iPhone 12 Pro Max dispune de o cameră principală triplă, cu trei senzori de 12 megapixeli fiecare. Acesta are o cameră ultra-largă, o cameră telefoto și o cameră principală cu stabilizare optică a imaginii. În plus, acest smartphone dispune și de o cameră frontală de 12 megapixeli, pentru selfie-uri de înaltă calitate.

Baterie și încărcare

iPhone 12 Pro Max dispune de o baterie de 3687 mAh, care oferă o autonomie mare și îți permite să folosești telefonul fără griji întreaga zi. Acesta dispune și de încărcare rapidă, astfel încât să poți încărca bateria într-un timp foarte scurt.

Sistem de operare

iPhone 12 Pro Max rulează cel mai nou sistem de operare iOS 14, împreună cu o serie de caracteristici și funcții avansate. Acesta dispune de o serie de opțiuni de personalizare, inclusiv o interfață widget nouă și posibilitatea de a adăuga widget-uri pe ecranul de start.

Preț

Prețul pentru iPhone 12 Pro Max la lansare variază în funcție de capacitatea de stocare și de furnizorul de servicii. În Statele Unite ale Americii, prețul de pornire pentru iPhone 12 Pro Max este de aproximativ 1.099 dolari, în timp ce în Europa prețul de pornire este de aproximativ 1.259 euro. Cu timpul prețul a mai scăzut. 

Suport pentru rețele 5G

 iPhone 12 Pro Max suportă rețelele 5G, oferind viteze mai mari de descărcare și încărcare a datelor, ceea ce permite utilizatorilor să navigheze pe internet mai rapid și să transmită video de înaltă calitate.

Tehnologie Face ID pentru securitatea telefonului

 iPhone 12 Pro Max dispune de tehnologia Face ID, care utilizează senzorii 3D pentru a verifica identitatea utilizatorului și a debloca telefonul, oferind o securitate mai bună decât utilizarea parolei.

Producția de imagini HDR Dolby Vision

 Camera de pe iPhone 12 Pro Max poate produce imagini cu suport pentru HDR Dolby Vision, oferind imagini și video cu culori mai vibrante și mai detaliate.

Încărcare wireless cu MagSafe 

iPhone 12 Pro Max poate fi încărcat fără fir cu ajutorul tehnologiei MagSafe, care utilizează magnetismul pentru a alinia și a fixa încărcătorul la telefon.

Rezistență la apă și praf, conform standardului IP68

 iPhone 12 Pro Max este rezistent la apă și praf, fiind protejat conform standardului IP68, ceea ce înseamnă că poate fi scufundat în apă la o adâncime de până la 6 metri pentru un interval de timp limitat fără a fi afectat.

Ecran cu HDR10 și Dolby Vision

 Ecranul iPhone 12 Pro Max suportă tehnologia HDR10 și Dolby Vision, oferind culori mai vibrante și mai detaliate și un contrast mai bun.

Cele mai citite articole

Suport pentru modul Night Mode pentru fotografii cu lumină scăzută

 Modul Night Mode de pe iPhone 12 Pro Max permite realizarea de fotografii clare și detaliate în condiții de lumină scăzută, oferind o performanță îmbunătățită față de predecesorii săi.

Mod de înregistrare video 4K la 60fps

 iPhone 12 Pro Max permite înregistrarea de videoclipuri 4K la 60fps, oferind o calitate video de înaltă calitate.

Stabilizare video cinematică

 iPhone 12 Pro Max dispune de stabilizare video cinematică, care oferă imagini clare și stabile chiar și în mișcare.

Producție audio stereo înregistrată cu microfoanele din față și din spate

Microfoanele de pe iPhone 12 Pro Max pot înregistra sunet stereo, oferind o calitate audio mai bună în timpul înregistrării video.

Mod de portret pentru efecte bokeh personalizate

 Modul Portret de pe iPhone 12 Pro Max permite utilizatorilor să ajusteze adâncimea de câmp și să aplice efecte bokeh personalizate, oferind imagini mai artistice și mai creative.

Senzor Lidar pentru măsurarea distanțelor și îmbunătățirea auto-focusului

Senzorul Lidar de pe iPhone 12 Pro Max poate măsura distanțele în timp real, oferind o performanță mai rapidă și mai precisă a auto-focusului pentru fotografii și videoclipuri.

Tehnologie de încărcare rapidă cu alimentare de 20W

 iPhone 12 Pro Max dispune de tehnologie de încărcare rapidă cu o alimentare de 20W, oferind o încărcare mai rapidă a bateriei.

Suport pentru dual-SIM, cu o cartelă nano-SIM și o carte eSIM

 iPhone 12 Pro Max permite utilizatorilor să folosească două numere de telefon în același timp, utilizând o cartelă nano-SIM și o carte eSIM.

Procesor grafic Apple-designed de 5 ori mai rapid

 iPhone 12 Pro Max dispune de un procesor grafic Apple-designed de 5 ori mai rapid, oferind performanțe grafice mai bune pentru jocuri și aplicații care necesită mai multă putere grafică.

Ecran cu afișare întreagă pentru a afișa mai mult conținut pe ecran

 Ecranul iPhone 12 Pro Max ocupă o mare parte din partea frontală a telefonului, oferind o afișare întreagă și o experiență de vizualizare mai imersivă.

Redare audio spatială cu tehnologia Dolby Atmos

 iPhone 12 Pro Max dispune de tehnologia Dolby Atmos, care permite redarea audio spațială, oferind o experiență audio mai captivantă și mai imersivă.

Suport pentru Wi-Fi 6 (802.11ax)

iPhone 12 Pro Max suportă tehnologia Wi-Fi 6 (802.11ax), oferind o viteză mai mare de transfer de date și o conexiune mai stabilă.

Bluetooth 5.0 cu suport pentru audio multiroom

 iPhone 12 Pro Max dispune de Bluetooth 5.0, oferind o conexiune mai stabilă și mai rapidă pentru dispozitivele Bluetooth și suport pentru audio multiroom, permitând redarea muzicii pe mai multe dispozitive Bluetooth simultan.

Controlul volumului adaptiv pentru a ajusta automat volumul în funcție de mediu

 iPhone 12 Pro Max poate ajusta automat volumul în funcție de mediu, oferind o experiență audio mai plăcută și mai confortabilă.

Acesta este un dispozitiv avansat și performant, care oferă o experiență de utilizare excelentă pentru utilizatorii avansați. De la performanțe ridicate și o cameră de înaltă calitate, până la caracteristici software avansate și opțiuni de personalizare, acesta este unul dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piață pentru utilizatorii care au nevoie de cele mai noi tehnologii la îndemână.
Pentru a cumpăra vezi aici.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari