AcasăTimp LiberPetrece concediul pe plajele minunate ale Bulgariei

Petrece concediul pe plajele minunate ale Bulgariei

Coasta bulgară a Mării Negre acoperă întreaga frontiera de est a Bulgariei se întinde din România în partea de nord a Turciei în sud, de-a lungul 378 km de coastă. Plajele ocupă aproximativ 130 km din coasta lungă de 378 km. Regiunea este un important centru de turism în timpul sezonului estival (mai-octombrie), atrăgând deopotrivă milioane de turiști străini și locali și constituind una dintre cele mai populare destinații turistice ale țării.

Sejur Sunny Beach – alege o destinație minunată

Situat lângă unul dintre siturile Patrimoniului Mondial UNESCO din Bulgaria – orașul Nessebar, Sunny Beach este stațiunea bulgară cu cea mai rapidă dezvoltare. În 2018, stațiunea a întâmpinat peste 5 milioane de turiști. Este situat între cele mai mari două orașe și principalele porturi maritime de pe coasta bulgară a Mării Negre – Burgas și Varna. Aeroporturile internaționale ale celor două orașe, Aeroportul Burgas și Aeroportul Varna, sunt principalele hub-uri care deservesc stațiunea și regiunea.

Aeroportul Burgas servește sud-estul Bulgariei, situat între centrul orașului Burgas și stațiunea Sunny Beach. Aeroportul oferă 75 de companii aeriene și oferă legături către 141 de destinații. În 2018, Aeroportul Burgas a doborât un record deoarece a primit 3 milioane de pasageri, înregistrând o creștere de 10% față de 2017.

Cele mai citite articole

Varna este una dintre cele mai mari destinații turistice, un punct de plecare pentru toate stațiunile de pe coasta nordică a Bulgariei Mării Negre, un important centru de afaceri și sediul Marinei Bulgare și al marinei comerciale. Aeroportul Varna deservește peste 63 de companii aeriene și zboruri către mai mult de 102 destinații și în 2018 a întâmpinat peste 2 milioane de pasageri.

Helena Resort, Cel Mai Mare Complex De Cinci Stele

Complexul Helena Resort Hotel este situat pe o suprafață vastă de 55.000 m², situat artistic în partea verde nordică a Sunny Beach și pe coasta bulgară a Mării Negre. Complexul oferă condiții excelente pentru vacanța în familie și turismul de afaceri. O alegere atrăgătoare în timpul verii pentru aventuri cu prietenii, afaceri, evenimente corporative sau sărbători de nuntă. Pe teritoriul stațiunii Helena, oaspeții noștri se vor bucura de legătura lor cu natura într-un cadru relaxant de chic și confort.

Luxul elegant este ridicat la un nivel superior, marcat de libertatea spiritului – opere și obiecte de artă încorporate discret în arhitectura superbă și atmosfera predispozantă. Am creat un spațiu de artă care aduce dispoziție în spiritul artei și al epocilor trecute. Peste 1.200 de picturi și sculpturi ale unor celebri artiști bulgari, obiective turistice ale arhitecturii unice, formând stilul autentic al întregului complex, sunt situate pe teritoriul stațiunii Helena.

Serviciile și facilitățile sale includ o piscină de apă dulce cu jacuzzi, o piscină pentru copii și o piscină interioară. Rezerva-ti acum vacanțe în Bulgaria!

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari