AcasăLifestyleZiua nunții: îmbrăcăminte bărbătească pentru invitați

Ziua nunții: îmbrăcăminte bărbătească pentru invitați

Alegerea unei ținute masculine pentru o nuntă de zi poate fi o mare problemă pentru mulți bărbați. La urma urmei, care este codul vestimentar pentru acest eveniment? Ar fi potrivit să mizăm pe costumul clasic pe care îl purtăm noaptea în sălile de bal? 

Ei bine, acest eveniment special necesită outfit-uri speciale, compuse haine confortabile, sofisticate și elegante. Având în vedere acest lucru, mulți nu fac alegerile cele mai bune. 

Iată câteva sfaturi simple și simple pentru a-ți compune ținuta perfectă la diferite tipuri de nunți

Cămăși de nuntă bărbați găsești acum inclusiv online. Inclusiv în magazinul Gama.ro. Tot aici găsești și cravate bărbați, potrivite pentru orice tip de ținută de nuntă. Indiferent dacă ești pe post de ginerică sau de invitat! 

Primul lucru pe care trebuie să-l observi din start din perspectiva acestui eveniment este dacă invitația solicită a se purta un anume fel de costum.

Dacă nu există obligația de a purta un costum de un anume fel ca invitat, trebuie să ții cont mai degrabă de tipul de cuplu care organizează ceremonia. Este un cuplu mai modern sau mai tradițional? Acest lucru influențează foarte mult tipul de îmbrăcăminte care va fi acceptat la petrecere. 

Un alt punct este reprezentat de locația și perioada în care se desfășoară diversele momente ale nunții / petrecerii de nuntă. Poate că va fi ziua, poate că va fi noaptea, poate că va fi pe plajă, la țară, la un restaurant de cartier sau de lux, la o pensiune montană, la un castel etc.

Noaptea, în saloanele clasice de nuntă, culorile pe care bărbații le aleg cel mai mult pentru tinutele vestimentare dacă sunt invitați tind să fie închise. Dar care ar putea ca să fie cele mai bune opțiuni pentru evenimentele din timpul zilei?

Ei bine, trebuie spus că nu există nicio regulă în această privință: se poate alege culoarea dorită, atâta timp cât se potrivește stilului petrecerii de nuntă respective. Idealul ar fi să pariezi pe tonuri sobre, dar acestea pot varia de la bleumarin la un albastru deschis super modern.

Crem și alb sunt, de asemenea, binevenite și se combină bine cu piesele vestimentare mai închise la culoare. Acum, mai trebuie precizat și faptul că, dacă ar fi o culoare preferabil de evitat când ești invitat la o nuntă, cu siguranță aceasta este cea neagră, cu atât mai mult dacă este vorba de un costum clasic. 

Cele mai citite articole

Alege, de asemenea, o cămașă elegantă, realizată dintr-un material de foarte bună calitate. Modelele și nuanțele mai tradiționale (clasice) sunt atemporale, deci reprezintă alegeri excelente pentru acei bărbați care nu doresc să greșească când sunt invitați la nunta unei rude, a unui coleg sau prieten.

Când evenimentul are loc în timpul zilei, pantalonii cu o croială clasică sunt mai ușor de potrivit, atâta timp cât nu sunt negri. 

Poți purta blugi la o nuntă?

Mai nou, unor invitați le poate veni ideea năstrușnică de a purta blugi. Dar este oare aceasta o opțiune bună când vorbim de o nuntă? Blugii sunt pantaloni mai casual, așa că pot merge la nuntă doar combinați cu o cămașă elegantă și numai dacă există specificații din partea organizatorilor conform cărora codul vestimentar este unul extrem de relaxat.

Totuși, nimic nu e mai greșit de purtat la o nuntă decât blugii aceia sfâșiați, prespălați, eventual purtați anterior de nenumărate ori. Idealul, în aceste cazuri, este să se folosească o pereche de blugi clasici noi, cu o nuanță mai întunecată și fără brizbrizuri. Există mai multe modele disponibile în moda bărbătească de pantaloni din denim și cămăși care se pot purta fără probleme la o nuntă. Cămășile slim fit, de exemplu, sunt unele care garantează un aspect cool, foarte elegant (dacă este vorba de o persoană tânără). 

Dacă nu ai nicio indicație în acest sens în invitație sau direct de la miri, pariază totuși pe o pereche de pantaloni din stofă de bună calitate. Este un soi de compromis între stilul casual și cel formal.

Oricine se gândește la un eveniment gen nuntă ce se desfășoară pe tot parcursul unei zile de vară, știe că este posibil să fie nevoit ca să se confrunte cu transpirația, așa că ar fi minunat să se poată îmbrăca cât mai lejer. Dacă petrecerea este afară, pe plajă, nu este greșit să facă asta. Acest lucru este acceptat fără probleme de toată lumea, atâta timp cât atmosfera și stilul petrecerii o permit.

Referitor la cămășile de nuntă se poate paria pe modele de cămăși cu o croială clasică și culori uni. Imprimeurile nu sunt foarte indicate la o nuntă, deoarece aduc mult prea multă lejeritate (prost înțeleasă) aspectului.

Cu aceste sfaturi, va fi mult mai ușor ca să îți compui un aspect elegant, confortabil și elegant atunci când ești invitat la o nuntă. 

Nu uita ca să îți conturezi personalitatea cu ajutorul hainelor, folosindu-te nu doar de accesorii, ci și de croielile vestimentare și culorile care îți plac. Magazinul Gama.ro te ajută în acest sens!

Cele mai citite articole

Recomandari