AcasăAuto6 motive pentru a instala o barieră automată

6 motive pentru a instala o barieră automată

O barieră eficientă pentru parcări, prevăzută cu un sistem de control a devenit obligatorie în zilele noastre. Pentru că numărul de vehicule în parcările clădirilor de birouri, spitale, locuri publice și spații rezidențiale a devenit tot mai mare, bariera de parcare trebuie controlată într-un mod care să ușureze problemele de trafic.

      Datorită dezvoltării tehnologice, barierele se pot bucura de multe caracteristici și atribute de control. Astfel, parcarea vehiculelor a devenit destul de flexibilă cu aceste soluții și servicii.

      Astfel de bariere pot fi acționate automat sau manual, fiind utilizate pentru a controla accesul vehiculelor de la intrare și ieșire. Lungimea barei barierei variază în funcție de aplicație, putând începe de la 2 – 6 metri în zonele rezidențiale și până la 8 – 12 metri.

      Barierele auto sunt prevăzute cu deschidere rapidă la detecția autovehiculelor și chiar la citirea numerelor de înmatriculare prin sistem LPR. Multe bariere sunt dotate cu echipamente care permit accesul doar persoanelor care au un cod sau o carte de trecere.

Iată principalele avantaje pe care le oferă astfel de bariere:

1.Asigură securitatea

Unul dintre avantajele cheie ale barierei automate este rezultatul dovedit pe care îl oferă în scopuri de securitate. Atunci când intenționați să restricționați accesul la o anumită zonă, astfel încât numai personalul autorizat să poată trece sau când încearcă să sporească siguranța oamenilor și a infrastructurii, un sistem automat de bariere de acces este o opțiune ideală.

2.Coordonare

O poartă prevăzută cu un sistem automat de barieră poate restricționa accesul intrărilor neautorizate. Aceste bariere pot preveni orice acces nejustificat sau ilegal de către persoanele care doresc să utilizeze o anumită zonă fără a fi autorizate să o facă.

3.Ajută traficul

Sistemele automate de barieră pot fi alegerea potrivită atunci când se încearcă controlul traficului. Dacă trebuie să organizați sau să coordonați vehiculele în trafic, utilizarea unei bariere automate va permite trecerea unui anumit număr de vehicule la un moment dat, acest pas simplu poate avea un impact masiv asupra reducerii sau descongestionării traficului.

4.Un sistem de încredere

Sistemul automat de bariere la porți îngreunează accesul infractorilor la o zonă restricționată sau într-o companie. Deoarece este programat, acest sistem nu poate fi păcălit de persoane neautorizate, așa cum se poate întâmpla cu portarii care asigură accesul într-o instituție. Oricine încearcă să treacă de barieră trebuie să aibă codul necesar.

5.Eficient din punct de vedere al costurilor

Patrulele mobile care să asigure paza la intrarea unei proprietăți sunt fantastice, dar pot costa foarte mult. În schimb, atunci când se utilizează un sistem automat de bariere, nu este nevoie de patrule sau paznici, totul fiind automatizat, iar această soluție este foarte rentabilă.

6.Adaptabilitate

Sistemele automate de barieră sunt incredibil de adaptabile și pot fi programate pentru a se potrivi fiecărei nevoi individuale. Astfel, orice fel de companie și organizație poate beneficia de sistemul de barieră potrivit.

Aceste bariere nu sunt un instrument sau dispozitiv de nișă, ele putând fi adaptate pentru fiecare industrie, companie sau infrastructură.

Recomandari