AcasăDiverseVino în agenția TEZAUR și beneficiază de cel mai avantajos preț pentru...

Vino în agenția TEZAUR și beneficiază de cel mai avantajos preț pentru gramul de aur

Se spune că aurul în sine este o valoare, dar câți dintre deținătorii de aur poartă bijuterii sau știu să le valorifice? 

Aurul în sine, bijuteriile nefolosite, rupte sau zgâriate depozitate în cutii rătăcite prin dulap nu aduc niciun profit. Și nici urmașii nu vor avea nicio satisfacție să primească o mână de bijuterii pe care să nu le pot utiliza. Însă, la agenția TEZAUR, aurul vechi capătă valoare și îl poate ajuta pe proprietarul lui să obțină o sumă pe care să o poată administra după bunul plac, fie prin împrumut, fie prin vânzare.

Împrumut sigur și rapid, cu garanție în aur

În situațiile în care o persoană are o nevoie urgentă de bani și vrea să obțină o sumă fără timp pierdut cu acte sau telefoane la prieteni, agenția de amanet TEZAUR este soluția rapidă și discretă prin care poate obține un împrumut cu garanții în aur. 

Contractul de amanet se încheie pe o perioadă de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire. Clientul vine la casa de amanet cu aurul și beneficiază de o evaluare profesionistă și onestă a obiectelor, în urma căreia va obține cel mai avantajos preț pentru gramul de aur. Banii se primesc pe loc, iar bijuteriile se pot recupera oricând cu achitarea unui comision la fel de convenabil. 

Dacă persoana nu se poate deplasa spre agenție, are la dispoziție serviciul Amanet de acasă, prin care poate accesa oricând împrumutul dorit. La data și ora convenite împreună cu clientul, un colaborator de încredere al agenției, de la firma de curierat, va merge la adresa indicată pentru a ridica aurul. 

Obiectele vor fi evaluate după aceleași criterii ca la amanetul în agenție, cu același preț pe gramul de aur. Ulterior, acesta va primi oferta pe email. Acceptarea ofertei este urmată de livrarea banilor pe cardul clientului. Din acest moment, acesta are la dispoziție gestionarea online a împrumutului, restituirea banilor sau prelungirea împrumutului, după plata comisionului aferent pe număr de zile.

Agenția de amanet  TEZAUR cumpără aur

Există și situații în care soluția vânzării este preferată de clienți, iar obiectele vechi, deteriorate din aur vor fi evaluate corect și persoana care decide să renunțe la ele va primi un preț avantajos pentru gramul de aur. Aurul se evaluează în funcție de puritate, măsurată în karate, de gramaj și de starea de uzură a obiectului. Clientul primește banii pe loc sau bijuterii noi din aur, la prețuri atractive. Vânzarea se face în condițiile legii pe bază de contract de amanet de o zi cu comision 0.

Concluzii

Indiferent de varianta aleasă, împrumut sau vânzare, oricine poate obține ușor și discret o sumă de bani, în baza bijuteriilor din aur deținute. În funcție de starea obiectelor din aur, de valoarea lor sentimentală, precum și de alte considerente, specialiștii agenției de amanet vor oferi consiliere personalizată clienților pentru luarea celei mai potrivite decizii, în acord cu necesitățile și dorințele acestora.

Recomandari