AcasăLifestyleCreează un look de festival cu bijuterii cât mai extravagante și colorate

Creează un look de festival cu bijuterii cât mai extravagante și colorate

Pe lângă faptul că vara este sezonul concediilor și al vacanțelor la mare, la munte, tot vara este și sezonul festivalurilor, o perioadă îndrăgită mai ales de tinerii care își doresc să asculte muzica lor favorită live. Și cum toată lumea își dorește să aibă amintiri minunate, este necesar și ca vestimentația să fie aleasă cu bun gust. Nimeni nu-și dorește să vină la un festival purtând haine și accesorii sobre care să nu scoată în evidență o personalitate plină de viață.

Astfel, cei care au de gând să realizeze o ținută adecvată de la A la Z, trebuie să se asigure că poartă bijuterii din aur cât mai colorate și nonconformiste. Bijuteriile se pot asorta cu poșeta, cu pălăria sau chiar cu vestimentația. De asemenea, nu este nimic greșit nici în alegerea unor bijuterii asimetrice, care nu se asortează cu nimic, pentru că este clar că vor fi elementul central și atractiv al întregii ținute. 

3 idei de asortare a bijuteriilor de aur la ținutele de festival

1. Brățări și coliere suprapuse

Brățările și colierele suprapuse sunt unele dintre accesoriile care nu trebuie să lipsească sub nicio formă dintr-o ținută de petrecere, de festival. De asemenea, acestea pot fi asortate foarte bine cu rochiile în stilul boho și cu cizmele lungi, stil cowboy. Aspectul obținut la final este unul demn de un festival. Atenție mare la alegerea materialului rochiei. Cel mai bine este să se opteze pentru un material vaporos, care să ofere senzația de libertate. De asemenea, mai trebuie să se țină cont de un aspect: cu cât rochia este mai decoltată, cu atât colierele suprapuse trebuie să fie mai lungi.

2. Inele complexe și în diverse modele

O altă bijuterie care nu trebuie să fie ignorată este chiar inelul. Fie că se optează pentru un singur inel cu o estetică nonconformistă, cu o piatră prețioasă sau că se optează pentru seturi de inele, acestea nu trebuie să lipsească sub nicio formă. Se asortează perfect cu piesele vestimentare din plasă, accentuând tot mai mult stilul gotic. Outfit-ul poate să fie format dintr-o simplă bustieră neagră, pantaloni sau blugi scurți, alături de o rochie sau un tricou larg din plasă. 

3. Cercei lungi, în formă de pană

Cerceii intră, de asemenea, în categoria bijuteriilor fără de care o ținută de festival nu poate să fie completă. Astfel, cerceii lungi, în formă de pană, în stil indian sunt cei care atrag imediat atenția fetelor care vor să se accesorizeze cât mai original și colorat. Pot fi asortați tot cu stilul boho, față de care fetele au o înclinație crescută atunci când vine vorba de festivalurile cu muzică, mai ales pentru cele care se desfășoară la mare.

Astfel, cele care au de gând să meargă la festival, dar nu știu cum să se accesorizeze adecvat pentru a-și evidenția creativitatea și stilul personal pot ține cont de sfaturile menționate anterior în articol.

Recomandari