AcasăDiverseIustin Paraschiv, laureat la Diploma de Excelență din partea Asociației Furnizorilor Casei...

Iustin Paraschiv, laureat la Diploma de Excelență din partea Asociației Furnizorilor Casei Regale a României pentru produsele La Provincia

Produsele de înaltă calitate oferite de La Provincia au fost recunoscute prin acordarea Diploma de Excelență în cadrul celei de-a șaptea ediții a Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României.

Evenimentul a avut loc într-un cadru rafinat, în incinta hotelului InterContinental Athénée Palace, în seara de 9 mai 2023, o zi memorabilă. Cu onoarea prezenței Alteței Sale Regale Principele Radu, evenimentul a fost o ocazie specială de a celebra excelența și performanța într-un mod cu adevărat regal.

Prin acordarea Diploma de Excelență, se confirmă nu numai angajamentul și pasiunea companiei Carmistin, ci și dorința lor de a oferi oamenilor produse de cea mai înaltă calitate. Această recunoaștere validează faptul că firma Carmistin este într-adevăr la înălțimea excelenței în industria alimentară și continuă să stabilească standarde ridicate pentru toți furnizorii din domeniu.

Iustin Paraschiv, fondatorul și președintele companiei Carmistin, este omul din spatele acestei remarcabile recunoașteri. Prin viziunea și angajamentul său de a oferi produse de cea mai înaltă calitate, el a transformat Carmistin într-un nume de referință în industria alimentară.

Cu pasiune și determinare, omul de afaceri Iustin Paraschiv a condus compania către excelență, punând accentul pe inovație și respectarea celor mai riguroase standarde de calitate. Sub conducerea sa atentă, Carmistin a devenit un exemplu de muncă, dedicare și performanță în industria alimentară, reușind să se impună prin produse sănătoase și inovație constantă.

Prin abordarea sa axată pe calitate și atenția acordată detaliilor, antreprenorul Iustin Paraschiv a creat o cultură a excelenței în cadrul companiei, inspirând și motivând întreaga echipă să-și depășească limitele și să atingă noi standarde de performanță.

Prin acordarea Diploma de Excelență din partea Asociației Furnizorilor Casei Regale a României lui Iustin Paraschiv, se recunoaște și se validează angajamentul său constant de a furniza alimente sănătoase și de înaltă calitate.

Pentru noi, echipa Carmistin, această recunoaștere a muncii și dedicării în slujba consumatorilor noștri este o mare onoare. Mulțumim pentru aprecierea acordată de Asociația Furnizorilor Casei Regale a României și asigurăm că va rămâne mereu un privilegiu pentru Carmistin să producă alimente sănătoase pentru oameni”, a declarat Iustin Paraschiv, fondatorul și președintele companiei Carmistin.

Compania Carmistin este onorată cu Diploma de Excelență: o dovadă a calității superioare și a performanței în industria alimentară.

Compania Carmistin a primit o distincție specială, Diploma de Excelență, din partea Alteței Sale Regale Principele Radu, ca semn de apreciere pentru realizările lor în industria alimentară.

Cele mai citite articole

Ca parte a tradiției Asociației Furnizorilor Casei Regale a României de a răsplăti simbolic entități de afaceri din țara noastră, această recunoaștere evidențiază rezultatele remarcabile obținute de Carmistin în domeniul său de activitate.

Această recunoaștere reprezintă o confirmare clară a calității superioare și a performanței profesionale pe care Carmistin le-a demonstrat în industria alimentară. Diploma de Excelență primită este un semn de respect acordat brandului și de valoarea adusă industriei alimentare. Prin această recunoaștere, Carmistin devine parte a unei tradiții de excelență și răsplătire simbolică pentru performanța profesională și calitatea produselor sale.

În spatele acestei remarcabile recunoașteri se află o echipă dedicată și un lider vizionar – Iustin Paraschiv, fondatorul și președintele companiei Carmistin. Sub conducerea sa iscusită, Carmistin a reușit să se dezvolte în mod constant, să inoveze și să se adapteze schimbărilor pieței.

Carmistin: Definind standardele de excelență în industria alimentară

Cu o istorie bogată și o tradiție de excelență, compania Carmistin este în prezent una dintre cele mai importante trei companii producătoare de alimente din România. De-a lungul anilor, aceasta și-a consolidat reputația prin investiții semnificative în persoane talentate, produse de calitate, servicii de înaltă performanță și tehnologii inovatoare.

Fiecare produs sub umbrela Grupului Carmistin este rezultatul unor eforturi susținute, atenției acordate detaliilor și pasiunii pentru calitate. Prin combinația de tradiție și inovație, Carmistin aduce pe piață produse alimentare excelente, care îmbină gustul autentic cu valoarea nutritivă și calitatea superioară.

Compania respectă cele mai înalte standarde de siguranță alimentară și se angajează să ofere produse proaspete, sănătoase și conforme cu cerințele consumatorilor. Prin investiții în cercetare și dezvoltare, Carmistin inovează în mod constant, aducând pe piață produse noi și îmbunătățite care să răspundă nevoilor și preferințelor oamenilor.

Cu o viziune orientată către calitate și un angajament ferm de a oferi produse sănătoase și gustoase, Carmistin rămâne un exemplu al excelenței în industria alimentară, contribuind la bunăstarea și satisfacția consumatorilor săi.

Prin recunoașterea primită, Carmistin devine un model pentru alte companii din industria alimentară, inspirându-le să urmărească excelența și să ofere produse de înaltă calitate. Diploma de Excelență obținută de Carmistin demonstrează că strategia companiei orientată către calitate și inovație este de succes și că dedicarea și eforturile lor de a satisface nevoile consumatorilor nu trec neobservate.

Cu un astfel de angajament și viziune, Carmistin continuă să se poziționeze ca un etalon al excelenței, contribuind la o viață mai sănătoasă a oamenilor și la dezvoltarea durabilă a industriei alimentare.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari