AcasăDiverseLa Provincia a fost distinsă cu diploma de excelență din partea Casei...

La Provincia a fost distinsă cu diploma de excelență din partea Casei Regale a României

La cea de-a șaptea ediție a Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României, La Provincia, reprezentată de Iustin Paraschiv, a fost laureată cu o diplomă de excelență, ca apreciere pentru performanța profesională deosebită și calitatea excelentă a produselor sale.

Diploma de excelență acordată firmei Carmistin simbolizează succesul și angajamentul absolut în furnizarea de produse și servicii remarcabile. Această distincție evidențiază respectarea înaltei calități profesionale și angajamentul ferm al companiei în stabilirea și susținerea unui nivel înalt de calitate în toate aspectele operațiunilor sale.

Merită subliniat că această diplomă nu doar întărește reputația companiei Carmistin, dar și pune în evidență valoarea și semnificația performanței profesionale în mediul de afaceri din România.

Diploma de excelență acordată de Alteța Sa Regală Principele Radu accentuează impactul și influența benefică pe care Carmistin o exercită asupra domeniului său de activitate, fiind un exemplu valoros pentru alte companii de afaceri din țara noastră.

O apreciere a dedicării și performanței: Firma Carmistin este onorată cu diploma de excelență

Cu mândrie și entuziasm, La Provincia, prin intermediul lui Iustin Paraschiv, a fost distinsă cu diploma de excelență, aceasta reprezentând o recunoaștere specială pentru munca realizată, în cadrul tradiției Asociației Furnizorilor Casei Regale a României de a acorda simbolic companiilor românești care ating niveluri notabile de performanță profesională.

Această recunoaștere constituie o confirmare oficială a angajamentului și eforturilor neîntrerupte depuse de Carmistin în producerea și oferirea de produse de cea mai înaltă calitate.

Pentru noi, echipa Carmistin, este o onoare imensă această apreciere a muncii și dedicării în serviciul consumatorilor noștri. Mulțumim Asociației Furnizorilor Casei Regale a României pentru recunoaștere, asigurându-i că pentru Carmistin va fi întotdeauna un privilegiu să producă alimente sănătoase pentru oameni”, a afirmat Iustin Paraschiv, fondatorul și președintele Carmistin.

Pentru antreprenorul Iustin Paraschiv, a primi acest premiu prestigios este o onoare uriașă, oferindu-i un impuls puternic către progres, asigurând că brandul La Provincia va rămâne un nume de referință în industria alimentară.

Cele mai citite articole

A produce alimente sănătoase pentru oameni rămâne un principiu de bază pentru Carmistin, și angajamentul companiei în acest sens este de a asigura calitatea și siguranța produselor alimentare, respectând cele mai înalte standarde și reguli din industrie.

Continuându-și eforturile și menținând standardele ridicate, Carmistin arată că merită această diplomă și că va rămâne un partener de încredere pentru oameni.

Cu diploma de excelență ca dovadă a succesului său, Carmistin este pe o traiectorie ascendentă, pregătită să-și extindă influența și să continue să aducă satisfacție și fericire oamenilor prin produsele sale de înaltă calitate.

Carmistin – Inovație și excelență în domeniul alimentar

Grupul Carmistin a devenit rapid unul dintre liderii din industria alimentară din România, fiind în prezent printre primii trei producători de alimente din țară. Firma are un cifră de afaceri de peste 1,8 miliarde de lei și aproape 3.000 de angajați în întreaga țară.

Firma deține peste 20 de companii active în diverse sectoare ale industriei alimentare. Acestea includ producția de carne de pasăre și ouă, creșterea de porci și bovine, precum și producția de cereale.

Un aspect remarcabil al activității Carmistin este angajamentul său ferm față de agricultura durabilă și protecția mediului. În cadrul grupului sunt integrați fermieri care cultivă peste 10.000 de hectare de teren, dintre care peste 30% este dedicat agriculturii organice. Această orientare în producția agricolă arată responsabilitatea și preocuparea Carmistin pentru a oferi produse sănătoase și sustenabile, în acord cu mediul înconjurător.

Prin selectarea atentă a materiilor prime, respectarea strictă a standardelor de calitate și siguranță și adoptarea unor metode inovatoare de producție, Carmistin își îndeplinește promisiunea de a furniza oamenilor alimente sănătoase și savuroase.

Aceste eforturi ilustrează preocuparea constantă a companiei de a se asigura că fiecare produs oferit este unul de top, care îndeplinește cele mai riguroase standarde de calitate.

Prin eforturile sale susținute, Carmistin se distinge nu doar ca un furnizor de încredere, ci și ca un promotor al unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Cele mai citite articole

Recomandari